Cselekvési terv (Activity Plan)

 

 

Tervezett

dátum

Helyszín

 

Tevékenység

 

Résztvevők

Várható eredmény

2006.09.15-18.

Wales, Bangor, egyetem, Capel Curig

Első találkozó:

A weboldal szerkezetének megtervezése,

A csoportépítés keretei,

Az adatgyűjtés szerkezete a weboldalon

Minden partner,

A Wales University szervezi

Megegyezünk az indulás alapjaiban, az adatgyűjtésben és a kommunikáció módjaiban

2006.09.19-

2007.01.24

Online, a partner intézményekben

Weboldal létrehozása, használatának megtanulása

Csoportok felépítése, a követelmények meghatározása, weboldal használata, főzés

Minden partner,

a csoportok

Mindegyik partner 4 csoportot alakított, meghatározták a követelményeket és felelősségeket,

A partnerek tudják használni a weboldalt,

órarend a csoport tréningekhez.

A nehézségek felismerése, további ötletek a csoportoktól a további munkához

 

 

A csoportok megalakulása után

Online, minden partner

Csoport tréningek

Weblogok írásának elkezdése,

Partnerek beszámolója a koordinátornak

Minden partner és a csoportok

A csoportok tudják használni a weboldalt és életre keltik

2007.01.25-28

Finnország, Helsinki

A csoportokban végzett feladatok és a munka értékelése.

A pályázat előkészítése a következő évre.

Minden partner és a finn csoportok

A csoportok tudják használni a weblogot és készek történeteket és recepteket gyűjteni és a weboldalra rakni.

Javaslat a következő évre.

2007.01.29-04.25

Online, helyben

Hagyományos receptek és történetek gyűjtése, weboldalra írása, a web blog írása, angolra fordítás, hagyományos ételek készítése

Minden partner és a magyar csoportok

Hagyományos nemzeti receptek és történetek  összegyűjtve, azok weboldalra vitele mindegyik csoportnál,

A csoportoknak saját betakarítású élelmiszerei vannak

2007.04.26-04.29

Magyarország

Azon receptek szelektálása, amelyeket az első nemzeti értekezleten fogunk megfőzni.

Eredmények bemutatása egy magyar konferencián, amelyet a Gregus M Mg Szki szervez.

Csoportok látogatása.

Minden partner és a magyar csoportok

Első nemzetközi főző összejövetelek, hagyományos nemzeti receptek és történetek gyűjtése

2007.04.30-06.13

Online, helyben

Első receptek kivitelezése, melyeket helyi táplálkozási tanácsadók figyelemmel kísérnek

Csoportok értékelése

Minden partner és csoportjaik

Csoportok belső értékelése megtörtént

2007.06.14-17

Németország

Nemzeti főző összejövetelek

Értekezlet az értékelésről és a disszeminálásról.

Csoportok látogatása

Minden partner és a német csoportok

Anyag készítése a disszeminációhoz, cikkekhez, amelyeket elküldünk a weboldalra, szervezetekhez, vásárokba, helyi TV-hez

Külső értékelés

2007.09.20-11.30

Minden partner helyszínén

Receptek készen,

Helyi táplálkozási tanácsadó értékelésével kísérve

Minden partner és csoportjaik

Nemzeti főző összejövetel, hagyományos receptek és sztorik összegyűjtése, 20 minden csoportból, részletes készítési leírással

2007.12.01-12.04

Minden partner helyszínén

A gyűjtött recepteknek és történeteknek illetve az online szakácskönyv belső értékelése

Receptek naptárba való szelektálása, anyag a disszeminációhoz

Minden partner és a finn csoportok

Az online szakácskönyv szerkezete, a naptár tartalmának meghatározása,

Disszeminációhoz anyag: sajtónyilvánosság, helyi lapokba cikkek, helyi T, meghívások az összejövetelre

2007.12.15-2008.03.04

Online, helyben

Főző összejövetelek folytatódnak,

Online szakácskönyv írása és fordítása

 

Minden partner és csoportjaik

Nemzeti főző összejövetel, elkezdjük alkalmazni a mindennapi életben,

Megpróbáljuk eladni őket

2008.12.08-03.04

Később kerül meghatározásra

Az utolsó főzési esemény programjának meghatározása,

Disszeminációs anyag elkészítése,

Belső, külső értékelés elkészítése

Minden partner és az olasz csoportok

Az utolsó esemény időrendje, szükséges anyagok, menü eldöntése

2008.03.09-06.19

Online, helyben

Főző összejövetelek folytatódnak,

Az online szakácskönyv előzetes befejezése

Anyag készítése az utolsó eseményhez

Minden partner és csoportjaik

Minden partnernek megvan a saját online szakácskönyve a hagyományos receptekkel, és egy teljes angol szakácskönyv az utolsó eseményhez

2008.06.20-06.23

Később kerül meghatározásra

Utolsó főző összejövetel minden partner egy csoportjával.

Minden partner, egy csoport minden országból, a nemzeti irodák képviselői

Véglegesítjük a projectben motivált embereket, akiket érdekel, hogy tagjai legyenek ennek a ’nemzetközi főző közösségnek’ személyes barátságok és személyes vonatkozások